Sport hotel Tichá Orlice, www.sporthotel.cz

Stránka obsahuje Flash a z nejakeho duvodu se Vám nezobrazuje.

česky english
Sport hotel Tichá Orlice

Novinky a aktuality

29.10. | Svatomartinské husy 10. - 12.11.2017

Svatomartinské husy
Pátek 10.11. - Neděle 12.11.

Polévka
0,25l Slepičí vývar s masem a domácími nudlemi A 1,3,6,7,9 35,-


Hotová jídla
750g ¼ Svatomartinská husa, červené zelí, houskový knedlík 1,3,7 199,-
600g ¼ Staročeská kachna, červené zelí, houskový knedlík 1,3,7 169,-


Minutky
150g Restovaná husí játra s vídeňskou cibulkou, steakové hranolky 1,3,7 119,-
150g Kachní prsa s brusinkovo-smetanovou omáčkou, bramboráčky 119,-
350g Zeleninový salát s kachními prsíčky, dresink (směs salátů),
bagetka 109,-


Speciality
520g Svatomartinský mls 1,37, 219,-
(400g husokachní stehno, 120g kachní prsa, červené a bílé zelí,
2ks karlovarský knedlík, 2ks houskový knedlík, 2ks bramborový knedlík)

750g ¼ Korunovační husa Karla IV. s mandlovou nádivkou 1,3,7 219,-
(bílé zelí, mandlová nádivka, houskový knedlík)





....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

06.01. | PŘIJMEME RECEPČNÍ

Požadavky:
SŠ vzdělání,
znalost min. 1 světového jazyka na komunikativní úrovni,
práce na PC - Microsoft office (word+excel), Outlook.
dobré komunikační schopnosti, příjemné vystupování
pečlivost, samostatnost
Praxe v hotelu vítána!

Životopisy posílejte na: manager@sporthotel-tichaorlice.cz

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

13.04. | ZDRAVÉ LIMONÁDY

VYZKOUŠEJTE LIMONÁDU PLNOU ZDRAVÍ! :-)
Čerstvě lisovaná šťáva s dužinou 41 - 93% ovoce, bez přidaných cukrů a umělých sladidel.

Přijďte ochutnat:
červená řepa a pomeranč
aloe vera a angrešt
aronie a višeň
rakytník
brusinka
zázvor

ZDRAVÉ LIMONÁDY - dokument jpg  
....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

10.04. | Promo video hotelu

Náš hotel si můžete prohlédnout na https://www.youtube.com/watch?v=oohy9PUKPQk



....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

12.01. | PŘIJMEME KUCHAŘE/KUCHAŘKU

Hledáte dlouhodobé a perspektivní zaměstnání? Do naší kuchyně přijmeme kuchaře/kuchařku na stálý pracovní poměr. Nástup možný ihned! V případě zájmu nás kontaktujte: 465 322 764, 734 851 351

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................